Bedrijven

Diensten voor bedrijven en kantoren

Op Maat Oplossingen Voor Bedrijven, Groot En Klein.

In 3 stappen uw kleding weer fris en proper:

Bel, mail, bestel of App
Ophaling en reiniging
Levering op het werk of Thuis

Help uw medewerkers tijd winnen! Wij zijn ondertussen reeds jaren actief in de sector. Daardoor kunnen we actief meedenken met uw bedrijf en u een service aanbieden op maat met uw personeelsretentiebeleid. Met een O’PURO servicepunt voor wasgoed en droogkuis in uw bedrijf winnen uw medewerkers tijd. Hun persoonlijke kleding en huishoudtextiel kunnen zij daar afgeven. Daarna, op vaste dagen haalt O’PURO alles op en 48 uren later zijn de individuele waspakketten klaar.

In tegenstelling tot andere spelers, worden alle diensten door ons zelf gecontroleerd, opgevolgd en binnen het bedrijf verzorgd. Wat een grote geruststelling is in deze tijden van Corona, waar meer dan ooit een korte keten een essentiële factor is om het coronavirus op afstand te houden.

Thuislevering is een optie. Contacteer O'PURO

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Bedrijfskleding en uniformkledij werken imago ondersteunend op voorwaarde dat die kleding er verzorgd uitziet. O’PURO kent de gevoeligheden qua bedrijfskleding in diverse sectoren, van de gezondheidszorg, horeca tot productie- en dienstenbedrijven. Onze focus ligt op het ecologische verzorgen van kleding die niet mag worden gewassen.

Wij verzorgen en strijken met de grootste zorg: beschermkleding, kleding van keuken- en bedienend personeel in catering- en horecabedrijven, uniformen van onthaal- en beursmedewerkers.

En O’PURO gaat nog verder… Wij kunnen uw bedrijfskleding ook bedrijfsklaar houden: hangend bewaren en leveren op afroep. Contacteer O'PURO

Wanneer plots blijkt dat de receptietafellakens voor de vergadering van morgen nog vuil zijn, of de vlaggen bij het laatste bedrijfsevent een beetje te goed werden opgeplooid, snelt O’PURO graag ter hulp. Wij zorgen ervoor dat alles de volgende dag én op tijd picobello is. Contacteer O'PU

Help uw medewerkers tijd winnen! Eén telefoontje naar O’PURO en onze ophaal- en leveringsdienst komt bij u langs.  Ja, ik heb interesse. 

Hou uw kleding 'als nieuw' met onze 15 gratis tips: