Over ons

Over O'PURO

Gestart in 1958 als wasserij Moderna, en nadien operationeel als ‘Omnidaim’ zijn we nu O’PURO. Want we doen zoveel meer dan het reinigen van daim en leder. O’PURO, een naam die frisheid uitstraalt! O’ is een knipoog naar de oude naam ‘Omnidaim’ en PURO staat voor onze doorgedreven eco-vriendelijke droogkuis.

Al drie generaties lang reinigt, onderhoudt én verzorgt ons familiebedrijf in Merchtem bij Brussel kleding en woontextiel van particuliere klanten en bedrijfstextiel. O’PURO maakt het verschil in wat voor u als gebruiker van droogkuis- en wasserijdiensten van belang is: SERVICE, SERVICE en SERVICE. Voor al uw vragen over reiniging, onderhoud en verzorging van kleding, woontextiel en bedrijfstextiel hebben ervaren O’PURO medewerkers dé oplossing.

Milieubewust als u bent, moet u weten dat O’PURO er alles aan doet om zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde producten te gebruiken, met recycleerbare verpakkingen werkt en beroep doet op leveranciers van groene energie. Droogkuis is onze specialisatie. O’PURO zorgt ervoor dat al uw kleding en textiel er piekfijn uitziet, uw hemden netjes in de plooi vallen.

Het uitgebreide gamma exclusieve wasmiddelen en textielverzorgingsproducten van The Laundress maakt het O’PURO dienstenaanbod compleet. Test The Laundress! Te koop in de O’PURO servicepunten.

Hou uw kleding 'als nieuw' met onze 15 gratis tips: