+32-52-372682   info@opuro.be

Baby Wasmiddel

26,50 inclusief 21% BTW

In stock

SKU: B-004 Category:

Description

Een baby brengt heel wat geluk in ons leven maar tegelijkertijd brengt de zorg voor een kind ook heel wat was met zich mee...

Onze allerkleinsten omringen we met liefde, maar voor de vlekken die ze maken moeten we hard zijn!. Dit anti-allergisch wasmiddel bevat een kleurbeschermend middel om veelvuldig wassen mogelijk te maken. Ideaal voor het wassen van babykleding, baby linnen, knuffels, enz.

Met zijn zachte en rustgevende geur op basis van vanille, muskus, lelietjes-van-dalen, lavendel en sandelhout kan dit product (Baby geur) iedereen bekoren.

HOE GEBRUIKEN ?

VOOR HET BESTE RESULTAAT:

Aanbevolen voor de dagelijkse was. Geschikt voor alle temperaturen.

Wasindicaties:

Handwas (64 wasbeurten): 1 dop

HE Wasmachines - Regelmatige cyclus (32 wasbeurten) : 2 dopjes / 30 ml / 1 oz.

Niet - HE Wasmachines - Regelmatige cyclus (16 wasbeurten): 4 dopjes / 60 ml / 2 oz.

Extra Verzorging :

Om vlekken en onaangename geuren te verwijderen, behandelt u de bevuilde oppervlakten met onze Stain Solution (ontvlekker) of Wash & Stain Bar (ontvlekkings zeepblok).

Ingeval van sterk bevuilde items, voegt u onze kleurbeschermende All-Purpose Bleach Alternative (ecologisch bleekmiddel) toe.

Om extra zachtheid te bekomen en statische elektriciteit en kreuken tegen te gaan, gebruikt u onze Fabric Conditioner (wasverzachter) met Baby geur.

 

Ingredienten :

Op basis van niet-toxische bio-afbreekbare en niet-allergische bestanddelen

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Kleur en textuur kunnen variëren.

Bevat geen petroleum, SLS, fosfaten, phthalaten en kleurstoffen.

Niet getest op dieren. 


Plantgerelateerde anionische en niet-ionen capillair-actieve stoffen, vlekbestrijdende en reinigende enzymen (protease, amylase, cellulase, lipase), mineraalgerelateerde reinigingsversnellers (borax, natrium gluconaat en calciumchloride), essentiële oliën en geuren.

Let op:
Buiten het bereik van kinderen bewaren, niet inslikken en contact met de ogen vermijden. Ingeval van inname onmiddellijk medische hulp zoeken.

 

Additional information

Weight 1 kg

Alle aankopen in de webshop dienen steeds in de winkel afgehaald te worden. Dismiss