+32-52-372682   info@opuro.be

Delicaat Wasmiddel – Lady

11,0025,50 inclusief 21% BTW

Clear
SKU: L-005 Category:

Description

Delicate stoffen onderhouden is geen sinecure.

Dit speciaal ontwikkeld product reinigt, beschermt en verwijdert vlekken veroorzaakt door transpiratie en lichaamsoliën op lingerie en andere kledingstukken met wasvoorschrift "droogkuis" zoals zijden blouses en sjaals. Ideaal voor zijde, synthetische stoffen, spandex, polyester, nylon, kunstzijde, acetaat, samengestelde stoffen, en nog veel meer.

Een mix van kruiden en citrus, met een vleugje amber, bergamot, lavendel en muskus maakt onze verfrissende Lady geur onweerstaanbaar, zowel voor vrouwen als voor mannen.

HOE GEBRUIKEN ?

VOOR HET BESTE RESULTAAT:

Wij raden aan om zijde te wassen in koud of lauw water. Als u het kledingstuk of textiel in de wasmachine wast, gebruik dan het  wasprogramma voor delicate was, en doe het in de waszak Mesh Bag (waszakken) (optioneel). Als u het zijden kledingstuk met de hand wast, laat het dan niet langer dan 30 minuten weken. Laat het zijden kledingstuk plat drogen of hang het op een kapstok. Steek zijde nooit in de droogkast. Stomen kan.

Wasvoorschriften:

Handwas (32 wasbeurten): 2 dopjes

HE Wasmachines - Regelmatige cyclus (16 wasbeurten): 4 dopjes / 30 ml / 1 oz.

Niet - HE Wasmachines - Regelmatige cycleus (8 wasbeurten): 8 dopjes / 60 ml / 2 oz.
EXTRA ...

Om vlekken en onaangename geuren te verwijderen, behandelt u de bevuilde oppervlakten met onze Stain Solution (ecologisch ontvlekkingsmiddel)  of Wash & Stain Bar (ontvlekkende zeepblok).

Om kledingstukken fris te houden tussen het dragen en een wasbeurt, gebruikt u onze Delicate Spray (Delicate Verfrisser).

 

INGREDIENTEN:

Op basis van niet-toxische,  bio-afbreekbare en niet-allergische bestanddelen.

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Kleur en textuur kunnen variëren.

Bevat geen petroleum, SLS, fosfaten, phthalaten en kleurstoffen.

Niet getest op dieren.


Plantgerelateerde anionische en niet-ionen capillair-actieve stoffen, vlekbestrijdende en reinigende enzymen (protease, amylase, lipase), mineraalgerelateerde reinigingsversnellers (natrium gluconaat en calciumchloride), essentiële oliën en geuren.

Let op !
Buiten het bereik van kinderen bewaren, niet inslikken en contact met de ogen vermijden. Ingeval van inname onmiddellijk medische hulp zoeken.

Additional information

Weight 0,5 kg

Alle aankopen in de webshop dienen steeds in de winkel afgehaald te worden. Dismiss