+32-52-372682   info@opuro.be

Wol & Kasjmier Shampoo – Cedar

11,0025,50 inclusief 21% BTW

Clear
SKU: C-006 Categories: ,

Description

We moeten alles in het werk stellen om onze wollen pulls goed te onderhouden. U reinigt en beschermt wol, kasjmier, merino, mohair en samengestelde wol met een speciaal wasmiddel voor wol.

Cedergeur haalt het van de traditionele houtgeur. Het wasmiddel is een combinatie van sandelhout, sinaasappel, rozen en ceder. De zoete, gekruide geur trekt ons aan maar houdt motten weg.

 

HOE GEBRUIKEN ?

VOOR HET BESTE RESULTAAT:

Handwas of machinewas met koud water.

Als u de wasmachine gebruikt, kiest u voor het delicate of wol programma. Keer het wasgoed binnenste buiten en stop het in een waszak Mesh Bag (optioneel). Droog vlak om het kledingstuk terug in zijn oorspronkelijke vorm te krijgen. Gebruik geen droogkast tenzij dit op het onderhoudsetiket vermeld is. Stomen kan.

Wasindicaties:

Handwas (64 wasbeurten): 2 dopjes

HE Wasmachines - Regelmatige cyclus (32 wasbeurten): 4 dopjes / 30 ml / 1 oz.

Niet - HE Wasmachines - Regelmatige cyclus (16 wasbeurten): 8 dopjes / 60 ml / 2 oz.

 

EXTRA ....

Om vlekken en onaangename geuren te verwijderen, behandelt u de bevuilde oppervlakte met Stain Solution (ecologisch ontvlekkingsmiddel) of Wash & Stain Bar (ontvlekkende zeepblok) Om pluisjes te verwijderen, gebruikt u onze Sweater Stone of Sweater Comb. Om kledingstukken minder te moeten wassen en toch te verfrissen, gebruikt u onze Wool & Cashmere Spray (Verfrisser voor wol en Kasjmier).

 

INGREDIENTEN:

Op basis van niet-toxische, bio-afbreekbare en niet-allergische bestanddelen.

Gemaakt met natuurlijke bestanddelen. Kleur en textuur kunnen variëren.

Bevat geen petroleum, SLS, fosfaten, phthalaten  en kleurstoffen.

Niet getest op dieren. 


Samengesteld op basis van plantgerelateerde anionische en niet-ionen capillair-actieve stoffen, essentiële oliën en essence.Let op:
  buiten het bereik van kinderen bewaren, niet inslikken en contact met de ogen vermijden. Ingeval van inname onmiddellijk medische hulp zoeken.

Additional information

Weight 1 kg

Alle aankopen in de webshop dienen steeds in de winkel afgehaald te worden. Dismiss