+32-52-372682   info@opuro.be

Wasmiddel Zwarte Kleding – Klassiek

26,50 inclusief 21% BTW

In stock

SKU: S-003 Categories: ,

Description

Wilt u niet langer dat zwarte broeken, kleurrijke handdoeken en badlakens in kleur vervagen? Dan is hier de oplossing. Ons Darks Detergent (wasmiddel voor zwarte kleding) houdt een kleurbestendig hardinwerkend bestanddeel in waardoor donker en fel gekleurd wasgoed helder en stralend blijft terwijl stof, pluisjes, haar van huisdieren, enz worden verwijderd.

Ons volledig gamma wasproducten Klassiek met ultieme 'propere wasgeur' is samengesteld op basis van lelietjes-van-dalen, jasmijn, zoete muskus, sandelhout en een vleugje citrus.

HOE GEBRUIKEN ?

VOOR HET BESTE RESULTAAT:

Geschikt voor alle watertemperaturen. We raden aan om donkere kledingstukken in koud of lauw water te wassen.

Wasinstructies:

Handwas (64 wasbeurten): 1 dop

HE Wasmachines - Regelmatige cyclus (32 wasbeurten): 2 dopjes / 30 ml / 1 oz.

Niet - HE Wasmachines - Regelmatige cyclus (16 wasbeurten): 4 dopjes / 60 ml / 2 oz.

EXTRA ...

Om bestaande en nieuwe vlekken te verwijderen, behandelt u de bevuilde oppervlakte met onze Stain Solution (Ecologsch ontvlekkingsmiddel) of Wash & Stain Bar(Ontvlekkkende Zeepblok). Om uw wasgoed een extra boost en helderheid te geven, voegt u ons kleurbeschermend All-Purpose Bleach Alternative (Milieuvriendelijk Bleekmiddel) toe. Om het wasgoed nog zachter, anti-statisch en kreukvrij te maken is er onze Fabric Conditioner (Wasverzachter).

 

INGREDIENTEN:

Op basis van niet-toxische,  bio-afbreekbare en anti-allergische bestanddelen

Kleur en textuur kunnen variëren

Bevat geen fosfaten, phthalaten, en kleurstoffen

Niet getest op dieren


Plantgerelateerde anionische en niet-ionen capillair-actieve stoffen, vlekbestrijdende en reinigende enzymen (protease, amylase, cellulase, lipase), mineraalgerelateerde reinigingsversnellers (borax, natrium gluconaat en calciumchloride), essentiële oliën en geuren.

Let op:
Buiten het bereik van kinderen bewaren, niet inslikken en contact met de ogen vermijden. Ingeval van inname onmiddellijk medische hulp zoeken.

Additional information

Weight 1 kg

Alle aankopen in de webshop dienen steeds in de winkel afgehaald te worden. Dismiss