+32-52-372682   info@opuro.be

Milieuvriendelijk Bleekmiddel

20,00 inclusief 21% BTW

Out of stock

SKU: H-01 Categories: , ,

Description

Voor de was en ook voor de schoonmaak. Geeft een extra boost. Dit milieuvriendelijk bleekmiddel met de Classic geur is een niet-toxisch en bio-afbreekbaar alternatief voor traditionele bleekmiddelen. Ontsmet en ontgeurt tegelijkertijd. Rechtstreeks toevoegen aan het doseerbakje om het wasgoed op een veilige manier witter te maken en kleuren te verhelderen. Dit product leent zich ook uitstekend om het interieur van uw woning - vloeren, tegels, wasbakken, allerlei oppervlakten, enzovoort - een beurt te geven en te ontsmetten.

HOE GEBRUIKEN:

 

VOOR DE WAS

We raden aan warm water te gebruiken. Onmiddellijk toevoegen aan de wastrommel of het zeepbakje. Nooit gebruiken voor zijde, wol of leder.

Om vlekken te behandelen (voldoende voor 128 vlekken:  meng 1/2 dop met Stain Solution
Om vaal witgoed, doffe kleuren en onaangename geuren te bestrijden (64 wasbeurten): voeg 1 dop aan het warm water toe en vermeng.
Om uw wasgoed een boost te geven, witter en helderder te maken (32 wasbeurten): voeg 2 dopjes toe aan de wasbeurt met wasmiddel

 

VOOR DE SCHOONMAAK

Om vloeren te dweilen en badkamers te poetsen voegt u een maatdop van het product toe aan een emmer warm water.  Om oxidatie, roest, kalksteen, zeepresten of allerlei bezinksel te verwijderen in spoelbakken, toiletten en badkuipen, verstuift u het product en ...schrobben maar! U kunt dit milieuvriendelijk bleekmiddel gerust vermengen met onze onderhoudsproducten.  Zorg voor voldoende ventilatie als u het product verdunt of mengt met andere schoonmaakproducten. 

Om vlekken op vloeren te verwijderen en schoon te maken: voldoende om ongeveer 128 vlekken te verwijderen: verstuif 1/2 dop en poets de oppervlakte met warm water.

Dweilen & Schoonmaken: 64 schoonmaakbeurten: voeg 1 dop aan een emmer warm water toe.

INGREDIENTEN:

Op basis van niet-toxische, bio-afbreekbare en niet-allergische bestanddelen.

Zonder chloor, petroleum, SLS, fosfaten, phthalaten en kleurstoffen.


Chloorvrij zuurstof bleekmiddel (100% natrium percarbonaat), essentiële oliën en essence

Let op:
  buiten het bereik van kinderen bewaren, niet inslikken en contact met de ogen vermijden. Ingeval van inname onmiddellijk medische hulp zoeken.

Additional information

Weight 1 kg

Alle aankopen in de webshop dienen steeds in de winkel afgehaald te worden. Dismiss